vaelg-selv


 I should be drinking coffee right now 🙄 – me on a typical… everyday


Hey Blomster ! 

Velkommen til bloggen ”Blomsterbarnet”, som handler om at køre et freestyle teenageliv inklusiv de problemer, der kan være i teenagelivet), lækre opskrifter, min modestil, og om at have det godt i og med sig selv. So feel free to join: read and comment my blogs 

Det meste af min hverdag foregår i København, og jeg læser på HF hvor jeg vil have fokus på de naturvidenskabelige fag. Jeg er fan af yoga, musik og at gåture i den smukke natur. Selvom jeg udstråler femininitet, så er sandheden altså, at jeg bestemt ikke sidder stille, og er glad for et godt adrenalinsus.

Her på bloggen finder du forskellige emner og kategorier som fx opskrifter, mode og modetips samt lidt af hvert fra hverdagen.