screenshot_2016-08-01-17-16-59


 I should be drinking coffee right now 🙄 – me on a typical… everyday


Velkommen til bloggen ”Blomsterbarnet”, som handler om at køre et freestyle teenagelive (også de problemer der kan være i teenagelivet), lækre opskrifter, min modestil, og om at have det godt i og med sig selv. So feel free to join: read and comment my blogs 

I min hverdag er jeg bosat på Sjælland og studerer samfundsfag, engelsk og psykologi på gymnasiet. Jeg elsker at spise og lave sund mad (deriblandt også is), gå ture i den smukke natur og træde ud fra normen ved at leve mit liv på min egen måde, have mine egne holdninger og klæde mig på min egen måde.

Som førnævnt, elsker jeg kaffe og vil klart betegne mig selv som en kaffesøster. En del af mine CityGuide indlæg vil derfor også primært omhandle diverse kaffebarer.

Jeg vægter fysisk og mental sundhed lige højt og jeg er derfor ikke typen der bruger 5829 timer om året på at gå i Fitnesscentret og pumpe jern, men dyrker derimod yoga fordi yoga plejer både mit mentale og fysiske helbred på én gang. Jeg bruger ikke tid på LCHF, 5:2, Palæo-kost og andre diæter, men er tilhænger af ordsproget “alt med måde”, hvilket du klart også vil kunne mærke på Bloggen.

Jeg drømmer om at flytte til Nørrebro, og være fuldtids-livsnyder.