Seneste køb

Sommervacay

 

 


Min sommerferie er allerede planlagt


God formiddag Blomster!

Nu er sommeren over os, og mens mange stadig venter på at få sommerferie, så er jeg én af de heldige studerende som havde tidligere eksaminer, og derfor har sommerferie nu. Det meste af min sommerferie var allerede planlagt i februar, og for resten, bliver det små impulsive ture og oplevelser. Det vigtigste for mig er, at komme helt ned i gear så jeg er klar til endnu et skoleår starter i august.

I år er jeg så heldig, at skulle til Cypern og Rom (!).

Hvis du mangler lidt inspiration til en rejsedestination, så får du lige et par forslag herunder:

  1.  Cypern
  2. Rom
  3. Alanya
  4. Barcelona
  5. Malta
  6. Grækenland
  7. Bulgarien
Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Seneste køb