Sådan får du dine vitaminer i løbet af vinteren

Facecream

 img_20170430_104631


Dette indlæg indeholder affiliatelinks


Velkommen til mit første beautyindlæg! 

Når man ikke selv er storforbruger af beautyting, kan det godt være lidt svært at lave et beautyindlæg… Men alligevel kunne jeg godt tænke mig at prøve, så min beautykategori bliver formentlig primært om renseprodukter osv., frem for foundation- og makeupanbefalinger.

Denne facecream fra BodyShop, er både en dagsscreme, men også en calming cream cleanser. Den er med Aloe, dufter kun mildt og er (blandt andet) alkoholfri. Hvis du har en lidt mere sensitiv hud, kan du sagtens bruge denne creme, da den også til sensitiv hud. Der er 250 ml i en flaske, og du kan købe den lige her til 125 kr.

Jeg bruger cremen dagligt efter jeg har renset mit ansigt, da denne creme giver fugt til ansigtet, men samtidig også hjælper på at fjerne urenheder i huden. Cremen skulle også kunne fjerne makeup – dette har jeg dog ikke afprøvet endnu. Jeg synes, cleanseren efterlader huden blød, men også en lille smule fedtet lige efter påførelsen  – men den lidt fedtede fornemmelse forsvinder hurtigt.

Hvis du ikke har prøvet denne cleanser, anbefaler jeg at give cleanseren et forsøg (den er det værd!)

 

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan får du dine vitaminer i løbet af vinteren