Nye støvler

Næste køb


campusbb2


“Shopping is my cardio” – Carrie Bradshaw


Hey Blomster ! 

Ny uge, ny start. Det kan godt være lidt svært at komme op mandag morgen, men jeg håber alligevel at håber I har haft en god mandag – det har jeg i hvert fald. I aften har jeg besluttet mig for at tage en tur i Tivoli med min veninde, og nyde haven og lysene. Hvad skal I på denne dejlige mandag?

Det er efterhånden lidt tid siden jeg har planlagt at købe sko: jeg plejer bare at slå til, når jeg ser nogle sko jeg kan lide eller har brug for. Men ikke denne gang! For nu har jeg forelsket mig i Adidas Campus’ megafede sneakers. Sålen er helt igennem stilet med sin råhvide farve, og det flotte men alligevel “rå” look som skoenes materiale giver, gør den velegnet til enhver lejlighed. What’s not to like?

Disse fede sneaks bliver helt klart mit næste køb – og gerne meget snart! Desuden har jeg fundet en nederdel der passer perfekt til, så nu bliver jeg jo lidt “nødt” til at købe skoene, ikke ?

Du finder skoene lige her

Dette indlæg indeholder affiliatelinks

 

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye støvler