Tuesday Tunes

Plantebaseret kost

vegan


Planter – det nye sort?


Hey Blomster !

Det er et stykke tid siden, der har været et lidt mere personligt præget indlæg. Men her kommer ét. Det kommer til at holde om min holdning til kødspisere og plantebaseret kost. Jeg håber I vil tage godt imod det

Først, er det vigtigt at sige at jeg ikke er fanatisk ift. plantebaseret kost. Jeg spiser udelukkende det, jeg har mest lyst til. Det meste af tiden, er det fødevarer baseret på planter, men jeg har intet imod smagen af kød, og kan sagtens spise det hvis jeg er ude. Men når jeg har muligheden, eller hvis jeg bare laver mad til mig selv, så er det planterne, der fylder tallerknen! I starten var jeg en smule skeptisk, og kunne ikke se hvordan man kunne blive mæt af planter, på samme måde som med kød – men det kan man! Min anden tanke var helt klart, at det ville blive enormt besværligt – også her tog jeg fejl. Der findes heldigvis en masse helsebutikker, og gode supermarkeder tæt på mig, som har en masse veganske og vegetariske alternativer. Altså, er det blot et spørgsmål om tilvænning og planlægning. Det er overhovedet ikke besværligt, når man først har fundet ud af, hvorhenne man skal handle, og hvilke retter samt snacks man kan lave. I starten, kan det godt virke uoverskueligt, men bare giv det tid. Med tid, bliver det en vane, og så er det slet ikke uoverskueligt mere.

Jeg siger ikke, at alle skal være hverken veganere eller vegetarer, men jeg tror på at verden bliver nødt til at skære en lille smule ned på kødforbruget, hvis planeten skal have en chance for at overleve. Hvis du vil have inspiration til en vegansk snack, så læs min opskrift på lækre daddelsnegle her

Blomsterbarnet

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tuesday Tunes