Om at sætte hverdagslivet på ⏯

Black Friday’s fangst

bf


Fik I shoppet på Black Friday?


Godmorgen Blomster ♥

Den 24.november var der – som I nok ved – Black Friday. Selvom min plan ikke var at shoppe det helt store, fik jeg alligevel handlet et par ting på Strøget, og fik også bestilt et par få ting fra nettet. Hvilke ting fik I shoppet på BF?

De sorte sneakers fandt jeg i BIANCO, og så fandt jeg et par nye high waisted ankle length jeans. Egentlig, var jeg på udkig efter en feminin vinterjakke, men måtte desværre gå tomhændet hjem på den front.

Find skoene her

Find jakken her

 

bf3Find skoene her

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at sætte hverdagslivet på ⏯