Outfit #1

Om at sætte hverdagslivet på ⏯

studio_20161126_183727


Don’t push my buttons🔲


Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag, søndag

Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag, søndag

Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag, søndag

STOP!

Prøv at tænke over, om du også lever sådan👆?

Jeg har levet sådan, helt ude at være klar over det. Heldigvis er jeg mere opmærksom på det nu.

Jeg tror, at mange glæder sig mest til weekenden, fordi man kan slappe (mere) af (end i hverdagen). Jeg forestiller mig, at det er en lettelse for mange, at træde ind af døren fredag eftermiddag, fordi det betyder “fri”. Fri, fra det hverdagsliv som bare kører på fuld drøn – måske endda så hurtigt, at de fleste ikke helt kan følge med.

Vi skal ikke skynde os. Vi skal bare lære at sætte hverdagslivet på pause – lære at der er glæde at finde i hverdagen.

Og det er jo ikke fordi jeg siger, at man ikke må glæde sig til weekenden – det gør jeg selv (jeg har selv glædet mig til denne weekend, fordi jeg vidste at jeg skulle til yoga i dag😏).Men vi bør lære, at se forskel på at “glæde sig” til weekenden og at “flygte” fra hverdagen.

God weekend – og pas på jer selv derude 🌺

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #1