Vinterkulden og tørre hænder

En god ven i kulden

 


But first – coffee! ☕


Et meget vist citat

Cappuccino, café latte, espresso, filter, americano… Ja der er massere at vælge i mellem !

I dags indlæg kommer til at handle om mit yndlingsord: kaffe! Jeg er lidt af en kaffesøster (eller det har jeg i hvert fald fået at vide) og jeg bliver nok nødt til at erkende, at der er noget om snakken. Faktisk drikker jeg ikke kaffe mange gange om dagen, men når jeg endelig gør så ryger der let et par kopper (eller 5) ned. Kaffe skaber stemning, kaffe skaber hygge. Det er hyggeligt at sidde og snakke, med en kop kaffe i hånden og en fyldt kaffekanden lige ved hånden.

Hvorfor er der ikke særlig mange i min alder der drikker kaffe? Det undrer mig, at der er flere der drikker alkohol end kaffe. Personligt synes jeg, at størstedelen af alkoholiske drikke har en forfærdelig bitter smag, hvorimod kaffe – ja kaffe kan smage på alle mulige forskellige måder: man kan komme mælk i så den bliver tyndere, man kan komme sukker i så den bliver sødere… ja muligheder er der mange af.

Alt bliver bare meget mere hyggeligt, med en kop kaffe i hånden. En (måske kold) gåtur i København – meget hyggeligere med en to-go kop i hånden 👍

Her ved juletid, bliver det st drikke kaffe også hyggeligere… Det bringer familien sammen, og skaber en god stemning! Så hvis du har brug for at bringe venner/familie sammen, så inviter dem over på en kop kaffe.

 

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterkulden og tørre hænder