Butternutsquash Suppe

Nyd denne lækre opskrift på “moskusgræskar”-suppe
Efteråret bringer en del regnvejrsdage og kulde med sig. Derfor egner årstiden sig perfekt til diverse supper. Denne opskrift er på buternutsquash-suppe.
Ingredienser:
- 1 grøntsagsboullion
- 2½ butternut squash
- 5 fed hvidløg (presset i fx hvidløgspresser)
- 400 gram gulerødder
- 2 tsk. Chili
- 2 tsk. Ingefær
- 2½ store løg (tern)
- 2-3 tsk. Timian
Sådan gør du:
Start med at skrælle græskaret og fjern kernerne. Skær herefter græskaret i små tern – så skal det ikke bages lige så længe.
Bag squashen i ovnen i ca. 20 min ved 200 grader. Imens græskaret er i ovnen, skræl da gulerødderne og skær dem i tynde skiver og derefter i små tern.
Varm en gryde op og kom squash, gulerødder, timian, løg og hvidløg i gryden ved varmegrad 5/9 i ca. 10 minutter.
Til sidst tilføjer du væsken fra den opløste boullion og lader det simre i ca. 15 minutter (ofte lidt længere tid). Blend suppen med en stavblender. Du skal huske at smage til med salt og peber.
Tip! Du kan toppe din lækre suppe med fx græskarkerner, små stegte stykker kød, creme fraiche, friske rødbedestrimler eller revet ingefær.
Blomsterbarnet
Ingen kommentarer endnu