Veganske Daddelsnegle

Butternutsquash Suppe

soup

 


Nyd denne lækre opskrift på “moskusgræskar”-suppe


Efteråret bringer en del regnvejrsdage og kulde med sig. Derfor egner årstiden sig perfekt til diverse supper. Denne opskrift er på buternutsquash-suppe.

Ingredienser: 

  • 1 grøntsagsboullion
  • 2½ butternut squash
  • 5 fed hvidløg (presset i fx hvidløgspresser)
  • 400 gram gulerødder
  • 2 tsk. Chili
  • 2 tsk. Ingefær
  • 2½ store løg (tern)
  • 2-3 tsk. Timian

Sådan gør du: 

Start med at skrælle græskaret og fjern kernerne. Skær herefter græskaret i små tern – så skal det ikke bages lige så længe.

Bag squashen i ovnen i ca. 20 min ved 200 grader. Imens græskaret er i ovnen, skræl da gulerødderne og skær dem i tynde skiver og derefter i små tern.

Varm en gryde op og kom squash, gulerødder, timian, løg og hvidløg i gryden ved varmegrad 5/9 i ca. 10 minutter.

Til sidst tilføjer du væsken fra den opløste boullion og lader det simre i ca. 15 minutter (ofte lidt længere tid). Blend suppen med en stavblender. Du skal huske at smage til med salt og peber.

 

Tip! Du kan toppe din lækre suppe med fx græskarkerner, små stegte stykker kød, creme fraiche, friske rødbedestrimler eller revet ingefær.

Blomsterbarnet
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veganske Daddelsnegle