7 lækre tørrede frugter

Græskarudskæring

img_20171030_164003342


Så nærmer Halloween sig…


Halloween er en fed højtid – og den lader til at blive mere og mere populær i Danmark! Hurra for det. Halloween – eller “Allehelgens Aften” som det hedder på dansk – finder sted den 31. oktober. I år lader det dog til at mange har fejret Halloween i denne weekend.

Selv husker jeg det som en sjov tid, og specielt med udklædning, “trick or treat” og græskarudskæring. Desværre, for mange, hører disse minder til i barndommen. Men! Jeg har netop skåret mit første græskar i mange år, og denne aktivitet kan klart anbefales: det er sjovt, hyggeligt og man får lov at være kreativ. Det kan være svært at efterligne nogle af de kunstnerværker der kan ses på nettet, men det er jo heller ikke kun resultatet det kommer an på – vel? Øverst kan I se mit forsøg på at lave… et græskar.

Vidste I, at de uhyggelige græskar – og bare lygter i det hele taget, som i starten var lavet af roer – blev brugt til at skræmme de dødes spøgelser væk?

Hvordan fejrer I Halloween, søde læsere? 

 

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 lækre tørrede frugter