Surdejsfranskbrød

Event: Forpremiere

bif


Mandag aften var jeg inviteret til forpremiere på den nye danske film Mens Vi Lever


Hey Blomster ! 

It’s been a while ago – but here I am 

I går var jeg inviteret til forpremieren på “Mens Vi Lever”.

Filmen handler  omKristian, som er nyforelsket og klar til at starte sit liv sammen med Anne. En dag banker det på døren, og udenfor står Tommy. Kristian har ikke set Tommy i årevis og pludselig konfronteres han med en fortid, som han har gjort alt for at glemme. “Mens vi lever” er inspireret af virkelige begivenheder og følger fire mennesker, hvis skæbner flettes ind i hinanden efter en fatal ulykke. En ulykke der vil ændre deres liv for altid.

Uden at afsløre for meget af filmen, kan er dette klart en film, som får tårerne til at presse sig på. Filmen sætter mange følelser i gang, og det er en film som man tænker meget over efterfølgende.

”Mens vi lever” får premiere i 87 biografer landet over og der er derfor rig mulighed for at se denne flotte film, uanset hvor i landet du befinder dig:

  • København: CinemaxX. Dagmar NFB. Empire. Falkoner NFB. Fields NFB.
  • Jylland: Esbjerg NFB. Fredericia. Frederikshavn. Grenå. Haderslev. Herning NFB. Hjallerup, Kinoteatret. Hjørring. Hobro, Filmteatret. Holstebro. Hornslet, Kom-bi. Horsens. Ikast Bio. Klovborg. Kolding NFB. Nykøbing Mors, Bio Mors. Randers NFB. Rødding Bio. Silkeborg. Skive. Struer. Sønderborg. Thisted. Tønder. Varde. Vejle. Viborg. Aabenraa. Aalborg NFB. Aalborg NFB, (City Syd). Aalestrup, Bio Aalestrup. Aarhus NFB. Aarhus NFB Trøjborg (Metropol). Aarhus, CinemaxX. Aarhus, Øst For Paradis.
  • Fyn: Kerteminde Kino. Middelfart. Nyborg Kino Vino. Odense NFB. Odense, Cafebiografen. Odense, CinemaxX. Svendborg.

Derudover, får filmen også premiere i en række andre biografer på Sjælland.

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Surdejsfranskbrød