Jeg er glad fordi...

Lækre, stegte grøntsager

stegte-groentsager


Lækre grøntsager på panden


Er jeg den eneste der ikke vidste at man nu også kan stave grøntsager uden t? Jeg mener… Det er jo en grønT-sag… Ikke en grøn-sag? Ifølge ordbogen kan man skrive begge dele, så åbenbart er det bare mig der har været helt galt på den: ups.

Ofte kan det godt være lidt svært at finde på nyt og spændende tilbehør til aftensmaden, men her får du altså et rigtig godt forslag: stegte grøntsager. Det smager super godt, det er enkelt, sundt og hurtigt!

Så hvis du ikke helt har menuen på plads i aften, så kunne du jo prøve disse grøntsager?

Ingredienser: 

Egentlig kan du bruge lige præcis de grøntsager du ønsker, men her har jeg taget de grøntsager jeg selv bruger mest. 

  • 1 squash
  • 4 gulerødder
  • 1 rød peberfrugt
  • 150 gram rosenkål
  • ½ hvidkålshoved
  • 1 løg
  • Eventuelt 3 fed hvidløg
  • Olie
  • Salt og peber

Sådan gør du:

Start med at skære dine gulerødder og squash i tynde staver, og opvarm derefter lidt olie på panden. Når panden er varm, kom da gulerødder og squash på panden. Hak nu løg og peberfrugt i fine tern og gør det samme med hvidløg. Halvér rosenkålene og kom dem, peberfrugt og løg/hvidløg på panden. Lad det stå i et par minutter og skær hvidkålshovedet i grove skiver i mellemtiden. Kom hvidkålsstykkerne på panden og krydr med salt og peber efter smag. Lad grøntsagerne stege indtil de opnår den ønskede sprødhed.

Velbekomme! 

 

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er glad fordi...