Long time ago...

Jeg er glad fordi…

Og ja, jeg ved godt videoen vender forkert. Det er for at skubbe til ideen om, at alting skal være så perfekt


“Because I’m happy…”


Det er vigtigt at være glad: er du god til at huske dig selv på det? I en travl og stresset hverdag, flyver tiden oftest så hurtigt, at man helt kan glemme sig selv og dermed også at “være glad” forstået på den måde, at have ting som gør én glad, at se frem til. At være glad, handler også om andet, end bare at gøre noget man ser frem til: det handler, om den følelse man får ved at smile. Der er forskelligt fra person til person, hvad der kan gøre hver enkelt glad, men det kan være svært at gøre andre glade, medmindre du selv er glad. Derfor synes jeg, det var på tide med et indlæg om at være glad. Så…

Herunder deler jeg 7 ting som jeg for tiden går og er glad over for tiden:

  1. Det er efterår – man bliver så glad af bladenes flotte farver
  2. Et nyt skoleår er gået i gang
  3. Efterår betyder suppetid
  4. Jeg føler mig kreativ og jeg eksperimenterer med mange nye ting på mit værelse
  5. Det er snart jul (eller snart og snart – you know)
  6. Det er nemmere at overtale sig selv til at tage i biografen nu da det er mørkere udenfor
  7. Jeg har lige fundet en MEGA hyggelig pynte-butik som jeg virkelig måtte anstrenge mig for ikke, at gå amok i!

 

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Long time ago...