Ferieupdate 🖖

Long time ago…

brunch


Lækker brunch på Restaurant Madam Sprunck i Helsingør


Hey Blomster ! 

Det har alligevel været et godt stykke tid siden, jeg har bevæget mig rundt herinde på bloggen. Et par uger, tror jeg nok det desværre er blevet til. I fraværet, har jeg været på sommerferie og brugt lang tid på at tænke over hvordan jeg kunne forbere bloggen her. Så nu vil jeg gøre mit bedste, for igen at update mine søde læsere jævnligt.

Min sommer er blandt andet blevet brugt i en hyggelig hytte med familien, hvor nærområdet blev udforsket et par af dagene – og hvor ovenstående brunch også blev “undersøgt” (nok nærmere smagt på). Selvom vejret ikke helt var med os – eller med Danmark i det hele taget – så var det hyggeligt at sidde under overdækningen ude på terrassen og lytte til fuglefløjt og regndråberne.

Håber I har nydt jeres sommerferie♥

 

 

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferieupdate 🖖