Nyhed

Ferieupdate 🖖

received_338153209931386


It’s HOLIDAY! 


Bam – så stod der onsdag på skærmen, da jeg tændet min mobil i morgen. Tiden er alligevel gået hurtigt, fra jeg i lørdags tog af sted mod en lejet hytte sammen med familien. Det har været skønt at se et andet miljø og natur end den man går i til hverdag – det giver nye indtryk og man slapper af på en helt andet måde, hvilket er dejligt. Hvad laver I i jeres sommerferie?

Selvom stemningen og humøret er med os, så er vejret altså ikke helt – det er meget begrænset hvad solen har givet af stråler. Så vi må lige krydse fingre for, at den kære sol giver lidt mere lys de næste par dage (gerne uger, tak😉)

Dagene her i hytten er gået ret hurtigt, og derfor har der ikke været de store opdateringer her på bloggen – desuden er nettet her på landet ikke så fantastisk hurtigt😁 Derfor foregår de største opdateringer på min Insta-story (hvis du ikke allerede følger med på Instagram, så find mig på @blomsterbarns_liv )

God sommer 💕

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyhed