Event hos Co-lab

Long time, no see

veeterzy-82537


Strawberries tastes like the sweetness of summer… 


I morgen, er det allerede 1 hel uge siden, at sommerferien – for de flestes vedkommende – officielt startede. OG DET BETYDER FRI! Fri til at gøre lige det man godt kunne tænke sig. For mit vedkommende, inkluderer dét blandt andet at sove længe! En anden bonus ved sommerferien er, at weekend og hverdag flyder lidt sammen i ét, og der derfor er ro på i hverdagen og en masse tid til at nå lige præcis dét man har lyst til.

Det har i en længere periode stået lidt stille her på bloggen, da tiden er gået meget stærkt og jeg har været beskæftiget med en del praktiske ting og arrangementer. Men er jeg tilbage på bloggen – og er klar til løbende at udgive en masse indlæg om blandt andet sommerferien! Husk at læse med.

Jeg tænker… På hvor rart det er, at have sommerferie og at alle 1.g’s prøver og eksaminer er overstået – wow tiden er altså gået hurtigt!

Jeg hører… Despacito – et sikkert sommerhit!

Jeg ser… frem til formentlig at skulle på Den Blå Planet i næste uge.

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Event hos Co-lab