"Det ændrer sig i dag"

Event hos Co-lab

cold-brew-x-baileys-edited-71


Mandagen bød på iskaffekursus hos Co-lab


For lidt tid siden, blev jeg inviteret til iskaffekursus, hos Co-lab på Hotel SP34. Og når man er kaffeelsker som mig, er det jo en perfekt mulighed for at iskaffeelsker også! Co-lab, afholder også bryggekurserne, åbner på Hotel SP34 samt 3 andre hoteller i perioden fra 13.-25.juni – og det kan helt klart anbefales! Det koster 120 kr., og du får ovenikøbet et bryg-selv kit samt en kaffe, med(!)

cold-brew-x-baileys-edited-53-2cold-brew-x-baileys-edited-45

Jeg har aldrig rigtig været til kold kaffe, for jeg synes at varmen som kaffe giver, skaber en hygge – lige indtil jeg kom på iskaffekursus hos Co-lab: jeg har nu fået øjnene op for den lækre iskaffe, som simpelthen er perfekt til en varm sommerdag, hvorpå almindelig, varm kaffe godt kan være for varmt at drikke.

cold-brew-x-baileys-edited-65cold-brew-x-baileys-edited-63

Da vi kom, fik vi en cold-brew som vi kunne smage, og som blev genopfyldt (med en smule Bailey’s) inden vi satte os ved tilberedningsbordende. På bordene stod forskellige toppings til cold-brew’en, som fx. jordbær, chokolade”propper”, kanelstænger, chokolade, kirsebær, tørret mango og flødeskum – alt i alt mange lækre og spændende pynteting. What’s not to like? 

cold-brew-x-baileys-edited-68cold-brew-x-baileys-edited-15

img_20170612_152330

Lækre, søde jordbær til at pynte med – like!

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Det ændrer sig i dag"