WEEK END

“Det ændrer sig i dag”


Så er der lagt låg på den sidste eksamen !


For tiden, har blogger her stået lidt stille. Og det skyldes foreberedelser til forskellige eksaminer, årsprøver mm. Men det ændrer sig nu, for…

I dag afsluttede jeg min sidste eksamen/årsprøve – så jeg er nu EKSAMENSFRI og LYKKELIG !

At gå ud af døren fra den sidste prøve/eksamen i går, var en lettelse: for det betød, at jeg nu kunne gå på sommerferie, og lægge låg på prøver/eksaminer. Tiden op til prøverne har været hård, for der har været pres på – men nu er det slut! Nu kan jeg vinke farvel til årsprøve/eksaminer i 1.g, og nyde min sommerferie som allerede starter nu!

Man bliver udmattet af årsprøver/eksaminer, selvom de i sig selv ikke tager særlig lang tid: men med forbredelsestid, nervøsitet og mange andre ting, kan en eksamen hurtigt komme til at fylde meget af et par uger – og det gjorde de også for mig. Men jeg ånder nu lettet op, for så vidt jeg ved vender prøverne først tilbage på den ANDEN side af min ekstra lange sommerferie – wuhuu ! 

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEK END