At være "nuanceret"

WEEK END


YES så blev det vidst lige fredag… 


Er der andre end mig, der har glædet sig til weekenden? Og det gode ved denne weekend er blandt andet også at det er PINSE – hvilket betyder at man har fri på MANDAG! Ekstra fridag – yes please! 

Vejret har været ret skiftende her i ugen: sol, skyet, regn, sol, skyet, regn.. Hm, det har ikke rigtig været til at finde ud af. I hvert fald, så håber jeg på FANTASTISK vejr HELE weekenden – vi er jo trods alt i juni nu, så sommervejret må godt se at komme på banen. Én ting, der minder mig om sommer, er favoritdrinken mojito.. Nøj altså – det smager bare så godt…

I går, var jeg til mundtlig årsprøve i engelsk så nu er der én prøve mindre tilbage. 

I morgen, brænder et lille ønske i mig om at komme til København, og forhåbentlig får jeg tid til at forberede en overraskelse, som jeg har forberedt til på søndag… På søndag skal der holdes familiefødselsdag, og derudover overtager jeg LOOKLAB’s Instagram – så husk at følge med.

God weekend til jer alle sammen Folks ! 

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At være "nuanceret"