ENDELIG!...

This week…

pic


Næste uge byder på lidt af hvert…


Nu er weekenden desværre overstået, men den kommende uge byder på lidt af hvert for mit vedkommende. Mandag, tirsdag og onsdag skal der læses, studeres og forberedes, for torsdag skal jeg til min første prøve i år: nemlig mundtlig engelsk. Det bliver lidt spændende, da det er min aller første “årsprøve” på gymnasiet – så jeg er lidt usikker på, hvordan det helt præcist kommer til at foregå. Personligt, har jeg det ret godt med faget engelsk, så det er i hvert fald ikke derfor jeg er lidt nervøs: det er nok mere usikkerheden om hvordan det kommer til at foregå, hvad man trækker og så videre. Bare hele tanken om, at det er en prøve der skal gives karakterer for, fremkalder en smule nervøsitet i mig. MEN!- det skal nok gå, bliver jeg ved med at sige til mig selv: at tro på sig selv, er første skridt på vejen til succes.

Fredag skal jeg formentlig mødes med en veninde, og hvis vejret er godt, tager vi måske i der nærliggende park for at nyde solen.

Lørdag skal jeg fejre min fødselsdag sammen med nærmeste familie -selvom min rigtige fødselsdag først er på søndag. Der er  ikke nogen konkret plan for dagen endnu, men jeg skal nok finde på noget underholdene. Jeg krydser fingre for godt vejr i den kommende weekend, så det er vejr til at lave noget udenfor – fx tage på Strøget, eller sejle på vandet. Én ting er sikkert: der skal drikkes MOJITO på dagen !

Søndag skal der holdes fødselsdag for familien og et par veninder. Jeg er ved at klargøre ideen til en spændende overraskelse, som jeg glæder mig til at vise frem – følg med på bloggen de næste par dage, for at få mere at vide.

 

Udover at holde fødselsdag på søndag, så overtager jeg LOOKLAB‘s Instagramprofil – så kig forbi Instagram og følg med!

Blomsterbarnet
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENDELIG!...