Noget om hobbyer

Summer, sweets & smiles

havn


Kære sommer – du er velkommen til at blive ! 


Sommer lader til ENDELIG at være kommet til Danmark – og det tror jeg næppe at jeg er den eneste der er glad for. Sol, sommer og varme har været på vejrudsigten de sidste par dage, og jeg har nydt det virkelig meget. Faktisk troede jeg, at sommeren først ville – (så vidt jeg husker) næsten ligesom sidste år – først blive skudt rigtig i gang i slutningen af juli. Men jeg tog (heldigvis) fejl. Jeg vil sige, at sommeren er over os, og man ved aldrig hvor længe sommeren bliver, så derfor bruger jeg alle de mulige stunder og timer ude i solen – både for at suge D-vitaminerne i mig og blive brun, men også for at afprøve om det er rigtigt, at solen kan ændre humøret – positivt.

Jeg brugte næsten hele min weekend på at være udenfor og nyde det skønne vejr – samtidig med at der blev skrevet DHO (dansk-/historieopgave) for alle pengene, imens jeg spiste jordbær, abrikoser og slik. Og jeg kan nu fortælle, at DHO’en er ved at være klar til at blive afleveret – det betyder at jeg er meget glad! Dog venter der 1 mundtlig prøve, 2 skriftlige og 1 mundtlig eksamen – og de begynder allerede i næste uge. Så, selvom DHO’en bliver afleveret, så har jeg stadig en masse repetition og læsning på programmet de næste par uger – suk ! Min fødselsdag venter også lige rundt om hjørnet…

Ugens program er foreløbig meget stille og roligt, da jeg vil fordybe mig i DHO’en, og de prøvet/eksaminer der venter.

For tiden…

Lytter jeg til… Colors – Halsey og There’s nothing holdin’ me back – Shawn Mendes.

Jeg ser… Orange is the new black og gyserfilm.

Jeg går i… langærmede bluser med med sammensnøring foran og T-shirts.

Jeg tænker… over hvad jeg skal lave i min sommerferie.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om hobbyer