Status

Noget om hobbyer

rigtig


Nye hobbyer…


Der findes MASSERE af hobbyer, og det er altid rart at have noget at kunne fylde tomrum ud med, hvis man keder sig, har brug for adspredelse – eller bare prøver at finde en ny interesse.

Jeg har blandt andet beskæftiget mig med… perler (i det lidt mere ekstreme end bare en gul stjerne, lavet på en stjerneformet perleplade😁). I kan se nogle af mine perleting på billedet ovenfor. For tiden, er mine perleprojekter gået over i mere “3D” – altså små opbevaringsæsker osv.

Forskellige malerier (med et mindre kunstnerisk resultat dog), har jeg også forsøgt mig med, og for nogle uger siden besluttede jeg mig for at lære at hækle (!). Godt nok har jeg prøvet at strikke før, men hæklet… nej jeg troede ærlig talt ikke, at det ville være noget for mig. Alligevel endte jeg med – stædig og kreativ som mit sind kan være – at hækle en lille enhjørning og jeg gik i gang med en blæksprutte (a la “Gi’r du en sprutte”🐙) – dog i større udgave.

Kreativitet/hobbyer er en ting der, for mig i hvert fald, kan virke som afstresning og hjælpe til at få tankerne væk fra hverdagstingene (såsom afleveringer, eksaminer, arbejde) som godt kan stresse mig. Og kreativitet og/eller hobbyer er rigtig gode og rare at have. Måske du har mod kg lyst til at prøve en ny hobby? Lad dig inspirere af mine

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status