Jeg er glad fordi...

Status

16-maj

Havtornsdrik og kaffe på en hyggelig havnerestaurant…


Maj + Juni = eksamen og DHO 


Hello folks! ♣

Nu er det vidst blev tid til en lille statusopdatering. Jeg er så småt begyndt at gå i gang med 1.g’s største opgave DHO (dansk-/historieopgaven). I morgen starter DHO-skrivningen, og varer 1 hel uge – altså bliver der måske en smule stille her på bloggen. Jeg vil selvfølgelig stadig opdatere jer, og skrive indlæg, men DHO’en kommer også til at fylde en del. Desuden, blev vores prøver og eksamener offentliggjort – og jeg er så heldig at have trukket mundtlig matematik Der er heldigvis en lille måneds tid til, så jeg er fortrøstningsfuld…

I weekenden, var jeg nede i parken for at nyde solen, sammen med min veninde, og jeg har været på “kigge-på-butikker”-tur, samt gået skønne ture i naturen (vejret var jo SKØNT i weekenden) og så har jeg været på udkig efter nye krydderurter/bærplanter i en lille drivhusbutik. Jeg ELSKER små køkkenhaver, og jeg overvejer at få min egen lille køkkenhave…

 

For tiden: 

Lytter jeg til… Despacito – Luis Fonsi, Daddy Yankee ft. Justin Bieber, Malibu – Miley Cyrus, Slow Hands – Niall Horan og Bon Appétit – Katy Perry ft. Migos

Jeg ser… for tiden synes jeg det er svært at finde en “fangende” serie, så jeg holder mig mest bare til at se film – men hvis I har nogle gode forslag til serier, så smid endelig en kommentar

Jeg går i… mine nye, fede goldchains-pullover fra Estradeur

Jeg tænker… meget på min DHO-opgave, eksaminer og hvad jeg mon skal lave i sommerferien.

 

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er glad fordi...