Lækker sommersalat

Jeg er glad fordi…

Og ja, jeg ved godt videoen vender forkert. Det er for at skubbe til ideen om, at alting skal være så perfekt


“Because I’m happy…”


Det er vigtigt at være glad: er du god til at huske dig selv på det? I en travl og stresset hverdag, flyver tiden oftest så hurtigt, at man helt kan glemme sig selv og dermed også at “være glad” forstået på den måde, at have ting som gør én glad, at se frem til. At være glad, handler også om andet, end bare at gøre noget man ser frem til: det handler, om den følelse man får ved at smile. Der er forskelligt fra person til person, hvad der kan gøre hver enkelt glad, men det kan være svært at gøre andre glade, medmindre du selv er glad. Derfor synes jeg, det var på tide med et indlæg om at være glad. Så…

Herunder deler jeg 7 ting som jeg for tiden går og er glad over for tiden:

  1. Det er forår – man bliver så glad af farverige blomster
  2. Jeg føler mig meget kreativ for tiden (jeg maler, og har lige lært at hækle –gisp!)
  3. Det bliver sent mørkt og det er lyst om morgenen
  4. Jeg har lige afleveret min (formentlig) sidste aflevering !  
  5. Det er snart eksamenstid – det betyder at skoleåret er ved at være slut
  6. Isboderne er åbnet rundt omkring
  7. Læseferien starter på onsdag

 

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker sommersalat