Sådan gør du dit hår sommerklart!

Lækker sommersalat

jamie-street-94242


Salaten, der skriger sommer


Foråret flakker mod enden, og sommeren begynder om en lidt mindre end en månedstid. For mig, betyder sommer grilltid, og sommerinspirerede salater. Det kan være svært at finde på nyt tilbehør til maden hele tiden, og hvis man (ligesom jeg) elsker bær, så er denne salat helt sikkert lige noget for dig! Så lad dig blive inspireret af min opskrift på denne lækre sommersalat, så du kan gå sommeren i møde med det lækreste grilltilbehør.

Ingredienser: 

  • 100 gram jordbær
  • 50 gram blåbær
  • 50 gram hindbær
  • 50 gram brombær
  • 1 lille peberfrugt (rød)
  • 2 avokadoer
  • ½ agurk
  • 100 gram friske spinatblade
  • 20 mandler
  • 20 cashewnødder

Sådan gør du: 

Find en skål frem, som du vil servere salaten i.

Start med at skære mandler og cashewnødderne over, så de bliver delt i 2 lige store dele. Kom derefter nødderne i en lille skål, og stil skålen til side. Skræl nu avokadoen, skær den i tern på cirka 2×2 cm og kom avokadoternene ned i salatskålen. Skyl eventuelt skærebrættet efter du har skåret avokado. Skyl de friske spinatblade grundigt, og tilføj dem til salaten – hvis du ikke bryder dig om at tygge i hele spinatblade, skær da bladene over på midten. Skyl agurk, peberfrugt og bær. Skær toppen af peberfrugten, og slice peberfrugten i tynde skiver og skær derefter de tynde skiver i små tern. Tilføj ternene til salaten, og koncentrér dig derefter om agurken: denne skal deles i 3 (på langs) og tilføjes til salaten efter at den er skåret i tern. Jordbærerne og brombærerne deles på midten inden de kommer i salaten. Blåbærerne og hindbærerne kommes direkte i salaten. Drys, til sidst, nødderne oven på salaten, og servér den.

 

Velbekomme ! 

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan gør du dit hår sommerklart!