RABATKODE: Moodings.dk & justspotted.dk

Sådan gør du dit hår sommerklart!

haar


Dette indlæg indeholder affiliatelinks 


Der er bare nogle gange, hvor garnet (håret) ikke ser særlig sundt ud- men hvad gør man så? Her giver jeg dig mine 3 hårtips til at gøre dit hår sommerklart:

Tip 1

Er det lidt lang tid siden du har været til frisøren? En lille tur til frisøren kan virkelig gøre underværker – og dit hår vil garanteret elske dig for det. Hvis du – ligesom jeg – stadig ikke helt har indset at håret bliver “længere” af at det bliver klippet og derfor ikke kommer til frisøren så ofte som man nok burde, så start med bare at få klippet spidserne.

Tip 2 

Undlader du at bruge heatprotection når du føntørrer dit hår? Selv fik jeg at vide af min frisør, at håret (specielt mit) har brug for heatprotection, fordi at den varme der kommer ud af (i hvert fald min) føntørrer er meget hård ved håret, og derfor har håret brug for en god heatprotection – du kan fx købe den fra goshcopenhagen.dk

Tip 3 

Køb en god hårkur – fx den her fra goshcopenhagen.dk – og brug den hver 2/3/4.uge alt efter hvor trængende dit hår er. Selv prøver jeg at huske på at bruge hårkur hver 3.uge.

 

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RABATKODE: Moodings.dk & justspotted.dk