Follow up - madkasser

RABATKODE: Moodings.dk & justspotted.dk

25


Yes, peeps, I læste rigtigt: 25%! 


Tirsdag, tirsdag, tirsdag… Ugen er lige startet, og der er – i hvert fald for mit vedkommende – en masse afleveringer og små (større) praktiske ting der skal ordnes, inden weekenden rammer. Til gengæld, byder enten fredag eller lørdag forhåbentlig på en lille tur til København – jeg håber! 

For lidt over en uge siden, bestilte jeg en “forårspakke” – altså en pakke som skulle gøre mit klædeskab og værelse forårsklart – men desværre, har jeg lige fundet ud af, at den tøj/pyntetings-pakke jeg havde bestilt og ventede så spændt på, viser sig (efter 3 telefonopkald) ikke at dukke op, fordi der er sket en reklamationsfejl – øv! Men så må man jo bare huske på, at det (“)bare(“) er tøj og at det er menneskeligt at lave fejl – og der skal være plads til at lave fejl.

Oven på denne sørgelige nyhed med min pakke, kom der en nyhed, som løftede mit humør – bare en tand. Og jeg har tænkt mig, at dele den med jer…

Du kan nemlig gå på KÆMPE udsalg på moodings.com samt justspotted.dk med nedenstående rabatkode på 25%  og få de FEDESTE varer til dit værelse/bolig! Men SKYND dig – rabatten gælder kun til og med i morgen den 3.maj. Du kan finde alt til dit værelse/bolig, blandt andet: lamper, blomster, planter, plakater, gulvtæpper og sofaborde.

 

Du kan benytte den her og her                                                                                                                            BD25 

 

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Follow up - madkasser