Grantineret portobellosvampe og tomater

Makronmuffins

nordwood-themes-179239


Muffins med🍌


Normalt er jeg ikke den store bagertype – jeg foretrækker at pynte kagerne med ting som fx fondantfigurer eller farvet glasur😄. Men, her den anden dag fik vi gæster, og lige pludselig fik jeg lyst til at bage en kage til dessert. Hurtigt fik jeg fundet vores kæmpestore mappe med alle opskrifter i frem, og gik straks i gang med at bladre frem og tilbage mellem mine opskrifter, for at finde en nem (men lækker) kageopskrift. Det endte med at blive disse lækre makron/banan-muffins , som jeg havde lyst til at dele med jer læsere her på bloggen.

Ingredienser (10 stk.) :

  • 3 æg
  • 130 gram sukker
  • 130 gram makroner (du kan sagtens komme 200 gram i 😏)
  • 130 gram hvedemel
  • 50 gram mørk chokolade
  • 80 gram olie

Sådan gør du:

Start med at slå æggene ud i en kop, og sortér eventuelle æggeskaller fra. Hæld æggene op i en større skål. Kom mel, makroner og sukker i skålen, og tilføj til sidst olien. Rør dejen sammen – eventuelt med en håndmikser. Riv nu den mørke chokolade, så chokoladen er fine, små og tynde stykker når du tilføjer den til dejen. Rør igen i dejen med håndmikser. Til sidst fordeles dejen i 10 muffinforme, og bages ved 200 grader i 20 minutter.

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grantineret portobellosvampe og tomater