Nyt madeksperiment

Københavnertur

rosso


Fri på en fredag = LUKSUS


I går, var jeg næsten ikke hjemme – selvom jeg havde fri (!). På grund af karaktergivning (og måske af andre årsager også?) havde vi fået hele fredagen fri, hvilket betød at jeg var i ekstra godt humør da jeg havde fri fra skole torsdag, fordi det betød forlænget weekend til mig. Fredag morgen lavede vi brunch, og hen af eftermiddagen havde jeg fået at vide at jeg skulle møde op på Nørreport Station klokken 14:45 . Hvad der videre skulle ske, havde jeg ingen idé om – men selvfølgelig havde jeg prøvet at gætte det. Jeg kan afsløre at mine gæt ikke var tæt på overhovedet. 

Spændt på, hvad eller hvor vi skulle hen (familien og jeg), mødtes vi ved Nørreport Station, og blev vist hen til et hyggeligt og diskret lille konditori på Fiolstræde. Her ventede os en kagetapas med 16 stykker kage – heraf var de 8 af dem forskellige. Og selvfølgelig blev der drukket kaffe, cappuccino og varm chokolade til. Det var fantastisk at få lov at smage lidt forskelligt, frem for bare at få ét stykke af den samme kage.

cake

Da vi havde kæmpet os igennem så meget af vores kagetapas som muligt, valgte vi at gå videre rundt i København for blandt andet at nyde solen, når nu den endelig var fremme.

Vi endte med at spise aftensmad på Illum Rooftop’s Rossopomodoro. Og det skal lige siges, at deres pizzaer bare var virkelig lækre (billedet finder du i toppen af indlægget). Desuden kunne vi se solen gå ned over byen samtidig, hvilket kun gjorde oplevelsen meget bedre. Da vi havde siddet og nydt både mad og udsigt, gik vi en tur til Nyhavn og derefter gik turen hjemad.

rosso2

Jeg… følte mig glad (jeg elsker at være i København!)

Jeg… så solen næsten hele dagen – hvilket mindede mig om hvor dejligt det bliver når sommeren for alvor kommer

Jeg… var sammen mede familien hele dagen 

 

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt madeksperiment