Sidste feriedag

Mirakelkuren

mirakelkuren


Why do you eat chocolate? It is not healthy. Because I want to


Konklusion: svaret er altid chokolade (eller kaffe). 

Måske tænker du noget i retning af: hvorfor egentlig lave et helt indlæg som hedder”mirakelkuren” når det handler om noget usundt? Hvorfor skrev hun “kur” i overskriften når det handler om noget der indeholder så mange kalorier som chokolade? Og når det har så mange kalorier, kan det jo ikke være sundt? STOP! 

Med alle de sundhedsfælder og sundhedsvanvid der er at blive fanget i ude i samfundet, har min stædighed valgt at sætte sig imod diverse kure, regler og restriktioner som vi bliver fortalt at vi skal følge. Det vil sige, at der her på bloggen ikke er nogle regler for hvad der er sundt og hvad der ikke er, men at sætningen alt med måde bliver brugt som hovedregel når det kommer til mad og lækre sager.

Og hvem er det egentlig, der bestemmer hvad der er sundt?

Nu virker det måske som om at jeg fornægter at det er usundt at drikke 1½ liter sodavand om dagen og lever af fastfood, og det er bestemt ikke det indtryk, jeg ønsker at give andre af mig selv, og det er bestemt heller ikke min holdning at det er sundt! Men jeg mener bare, at det generelle samfund har en forkert opfattelse af hvad sundt er. Fordi man drikker 1½ liter sodavand én dag, betyder ikke at man er usund: det var jo kun én dag! Og fordi man spiser fastfood én dag, bliver man jo ikke tyk af? Desværre, får jeg ofte det indtryk, at der er mange der tror man gør. Det er ikke sundt at leve af fx chokolade, men det er heller ikke sundt at tro at man (for at sætte det på en spids) dør af at spise et stykke chokolade en gang i mellem. Og hvis vi skal have vendt denne usunde “sundhedsudvikling” der er i samfundet, så er der nogen der må træde frem og sige fra. Derfor mener jeg at det er vigtigt at lytte til sin krop ikke ikke lytte lige så meget til hvad dem omkring dig siger: alle kroppe og behov er forskellige.

Desuden, så har jeg bliver jeg selv glad af at spise chokolade, så hvis det nu har været en lidt trist dag, hvem ville så benægte sig selv at gøre dagen bedre ved at spise et stykke chokolade? I hvert fald ikke mig.

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste feriedag