Derfor skal du ELSKE sne!

Valentine

zaobpee_vv4-laura-ockel


Valentine! Go eller no-go?


Jeg synes som regel at Valetinesaften er hyggeligt, og i år har jeg altså valgt at den skal bruges på en hyggelig aften og et cafebesøg sammen med nogle skønne veninder!

Egentlig, kunne jeg godt tænke mig at komme til USA et år på Valentine, bare for at se om der er rigtigt at de virkelig gør så meget ud af det, som de gør på film? Er der nogen der har prøvet det?

Er du mest til bare at gå stille med dørene på dagen eller er du den friske og ambitiøse type som farer ud og køber blomster og chokolade og overrasker andre? 

Personligt, plejer jeg ikke at være typen der gør det helt store ud af dagen: jeg mener, ja det er hyggeligt og man skal da huske at minde sine nære om at man holder af dem, men at dedikere en heeeel dag? Ja, fair nok – hvis folk altså synes og lægger energi i det. Jeg synes at det er helt tilpas “bare” at fejre dagen, ved fx at være på café med veninderne. Hvad synes du?

Dét vidste du ikke om Valentine… 

  • Valentine er blevet kendt som “de elskendes helligdag”, og det mest normale er at give fx blomster, chokolade eller kort. Jeg mener nu, at man sagtens kan give gaver og kort til sine nærmeste veninder: dem er man jo også taknemmelig for at have!
  • Valentine er opkaldt efter en præst som hed “Valentin”
  • Det skulle faktisk være en relativ ny tradition at holde Valentine i Danmark (?)
  • I USA sendes der hvert år 192 millioner valentineskort !

 

 Glædelig Valentine! 

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor skal du ELSKE sne!