🎊Velkommen🎊

Derfor skal du ELSKE sne!

n1h2kvc549c-caleb-george


Har du også lidt svært ved at se, hvad der skulle være så godt ved sne? 


Vi er vel egentlig mange, som godt kan blive lidt vinter-depri når man hver morgen i lang tid har stået op til en mørk himmel, og inden man er hjemme fra skole, arbejde eller andet – ja så er det faktisk mørkt igen! Og det kan man da godt blive lidt trist over?

Var det mon i sidste uge at sneen for alvor begyndte at blive liggende? Jeg kan bare huske at jeg en aften, da det var blevet mørkt, stod og kiggede ud af vinduerne og dér kunne jeg se hvor meget sne der lå i vores indkørsel! Jeg mener: hold da op! Vi har jo stort set ikke haft noget sne i julen – vi havde i hvert fald ikke hvid jul. Og så beslutter det sig for at komme her, midt i februar? Jeg synes det ville have været federe at have haft en hvid jul – det er så hyggeligt!

Hvis du har det sådan, at du også er blevet lidt vintertræt, så læs videre for jeg giver dig her 7 gode grunde til at blive glad(ere) for sneen! Også selvom du lige nu måske tænker, at dén vinter godt må til at slutte, så vi kan få noget sommer! Sådan tænker jeg også. Lige indtil jeg kom i tanke om at når der er sne, så kan man jo:

  • Du kan drikke varm kakao – ubegrænset – fordi det er koldt udenfor!
  • Du kan købe nye søde vanter og have dem på næsten hele tiden fordi det er så holdt – fedt!
  • Du kan rende rundt i dejlige hyggesokker hele dagen
  • Du kan se små søde dyrefodspor i sneen – mega cute
  • Hvis der er nok sne, kan du stå på ski – eller kælke hvis du synes det er sjovt
  • Du kan lave en glad snemand som du kan stå op til hver morgen – så kan man da kun blive i godt humør
  • Selvom det er (meget) koldt når sneen falder, så er det altså alligevel meget hyggeligt at se landskabet når det er dækket af sne – det kan du eventuelt gøre ved at gå en tur
Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

🎊Velkommen🎊