Søndag

🎊Velkommen🎊


Welcome to my little universe 🌍


Hej læsere! – Og velkommen til! 

Nu blev det min tur til at blive præsenteret på det nye bloggernetværk LOOKLAB, og i den anledning kommer dagens indlæg til at handle lidt om mig… Bag denne blog gemmer sig en 16-årige pige som pt. studerer samfundsfaglige fag på gymnasiet, er humoristisk, elsker at møde nye mennesker og opleve nye, fede ting😎

Hvem er jeg? Jo jeg er i hvert fald ikke typen, der bruger flere timer dagligt i Fitnesscentret, eller den helt store bogorm😅Fx så foretrækker jeg mine tomater på flaske (ketchup), mine kartofler stegte og med krydderi (chips), og mælkeprodukter skal helst være meget kolde (is)✌ Jeg er stor fan af kaffe og kæmpe madelsker!

I min fritid er jeg blogger, og det er relativt nyt, men jeg er allerede begyndt at holde MEGA meget af min lille blog, og updaterer så meget jeg overhovedet kan. Min blog er blandt andet inspireret af teenagelivet, min personlige stil, holdninger og oplevelser -så der er lidt for enhver smag 😂

Derudover kan jeg godt lide at rejse, og jeg drømmer om at rejse verden rundt – suk!

Ellers, drømmer jeg bare om at blive fulltime livsnyder.

Jeg håber I vil læse med fremover! 

screenshot_2017-02-06-16-59-26-560841

img_0324snapchat-2483226336607378290

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag