TGIF

Søndag

screenshot_2017-02-06-16-59-26-560841


Cafehygge på en søndag! 


Da jeg vågnede her til morgen, viste min kalender allerede mandag (igen) – wow, jeg synes lige der har været mandag?!? Nå, men heldige mig vågnede op til en uge, som startede ud med 2 aflyste moduler som gjorde at jeg kunne sove længe(re) i dag – YEAH!

Er det ikke også lidt vildt, at vi allerede er 1 uge inde i februar? Jeg mener: nu er det jo snart forår, og så snart sommer! Det bliver altså rart, når sommeren igen titter frem, så dagene bliver længere og lysere – og det FORHÅBENTLIG bliver meget varmere –  Jeg glæder mig i hvert fald.

Egentlig har jeg haft en rigtig god weekend, som i fredags bød på en overraskelse som du kan læse om her, lørdag blev brugt på en tur i IKEA og en kop kaffe på en hyggelig café, og i går, blev min eftermiddag brugt på at være i København til cafehygge sammen med nogle af de andre LOOKLAB-tøser – det var så hyggeligt at se de søde tøser igen!

Så alt i alt er jeg klar til en ny uge! Er I klar?

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TGIF