Chevre Chaud

TGIF

studio_20170204_193428


TGIF-TGIF-TGIF 


SÅ blev det fredag(!) og hvis jeg lægger hånden på hjertet så kan jeg godt afsløre at jeg har glædet mig meget til at det skulle blive weekend. Jeg tror, at det med at vinterferien nærmer sig gør mig lidt utålmodig 😅 Det er nok også fordi at jeg pt bliver bombarderet med diverse lektier og MANGE afleveringer i træk😪 Nå, men ét skridt af gangen, som man siger…

Da jeg landede derhjemme efter fredagens skolegang nåede jeg kun lige at slå benene op før jeg fik at vide at jeg skulle gøre mig klar til at tage afsted igen: en overraskelse (forkælelse) ventede på mig -fik jeg at vide. Så op af sofaen og på med jakken og så ellers bare der ud af. Jeg er ikke såååå god til det der med ikke at vide hvad jeg skal (tror det er mit planlægger-gen og kontrolfreak der kommer ind over her😳)

Nå men af sti af sted med mig og mutti og så sad jeg ellers bare og ventede i bilen i spænding.

Da vi steg ud, gik vi i et par minutter hvorefter vi kom til den her neglesalon: det viste jeg at min mutti havde booket en manicure med lak til mig😇 det var bare en mega fed overraskelse og den boostede bare lige min fredag 💯%!

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chevre Chaud