Taske-ting

Chevre Chaud

img_20170131_180138-558150


Gedeost på brød? Yes! 👌


Denne opskrift tager kun 5 minutter, og så er den bare fantastisk som tilbehør til de fleste retter!

Måske har du hørt om det før, eller smagt det før. Selv har jeg kun smagt det én eller to gange -men det er alt for lidt! Dette brød med gedeost smager bare VILDT godt og hvis du ikke har smagt det endnu så skal du prøve det!

I tirsdags, stod min aftensmenu på blandt andet disse “chevre chaud”-brød, og lige her kan du snuppe opskriften:

Ingredienser: 

  • Et brød (ja,ja jeg købte et lyst bake-off brød og det var bare perfekt til!)
  • 1 rulle gedeost (100-200 gram afhængig af hvor meget ost du ønsker oven på brødene)
  • Ahornsirup (jeps, du læste rigtigt: ahornsirup)

Skær brødet i små tykke skiver, og fordel dem på en bageplade. Skær gedeosten i skiver med en tykkelse på ca. ½ cm og læg dem oven på brødet, så osten dækker brødets overflade. Tag nu en teske, og smør ganske let med ahornsirup oven på gedeosten: dette giver en sød smag og passer lige præcis til gedeosten.

Kom brødene i ovnen i en 5 minutters tid ved 200 grader, og server varme.

 

Velbekomme ! 

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Taske-ting