"Dræberne fra Nibe"

Taske-ting

hm599jibaqs-cynthia-del-rio


How to pack a bag? 


Mange kender nok det, at man på vej ud af døren og skal hurtigt pakke en taske. Men hvad skal man have med? Man skal ikke have for meget med – så bliver tasken for tung. Men på den anden side vil man heller ikke stå og mangle noget. Så: how to pack a bag? 

Der er ingen, der har lyst til at bruge flere timer på at pakke en taske, bare fordi man skal ud. Derfor får du 7 nemme tips til hvad du kan putte i tasken – uden at din taske bliver for tung og uden at du havner i en rigtig øv-situation hvor du står og mangler noget. Måske kan denne udgave af tasketing opfattes lidt tøset, fordi der er håndcreme og læbepomade i, men altså… den kan bruges af alle !

  1. Læbepomade
  2. Håndcreme
  3. Oplader/powerbank
  4. Pung
  5. Høretelefoner
  6. Mobil
  7. Powerbank
Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Dræberne fra Nibe"