Kylling-Coleslaw

“Dræberne fra Nibe”

4slz_rck6kq-lloyd-dirks


Thursday is movienight… or something


Denne uge har været lidt hård for mig, i og med den startede ud med at jeg vågnede mandag morgen og følte jeg lige var gået i seng i og med at jeg overhovedet ikke havde fået sovet – øv altså! Men jeg tror nu at de (måske) fleste mennesker har det sådan, når de vågner mandag morgen.

Alligevel, var jeg ekstremt eventyrlysten, da jeg vågnede og tænkte: “denne uge skal ikke være som den plejer!” Derfor besluttede jeg mig for, at leve lidt impulsivt og bare tage dagene som de kom, i stedet for hele tiden at planlægge alting. Og som resultat af dét, så bød min torsdag aften altså på en tur i biffen og se “Dræberne fra Nibe”. Så vidt jeg ved, har den vidst lige haft premiere – eller i hvert fald er det ikke særlig lang tid siden…

Til at starte med, og som I også kunne høre hvis I fulgte med på min Insta-story, så troede jeg af en eller anden grund at det var en meget alvorlig film. Det viste sig så, at være akkurat modsat. Det er ellers ikke særlig tit, at jeg går ind for komedier, men denne gang gav jeg altså den sjove genre en chance. Filmen var typisk dansk (hvis du spørger mig) og den var da underholdende og gjorde min torsdag aften lidt sjovere. Der var sjove stunder, men egentlig var der også nogle mere meningsfyldte scener i filmen.

Spiste jeg popcorn? Selvfølgelig gjorde jeg det! Hvem går i biffen uden at spise popcorn? Det er bare 100% “biograf-stemning” når lyset slukker, reklamerne går i gang og man bare kan høre samtlige mennesker der sidder og guffer popcorn! Ren hygge, hvis du spørger mig.

God weekend, alle sammen! 

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling-Coleslaw