Quice Loraine

HALLO #2

hallo


HALLO! Du er smuk som du er!


Lille spejl på væggen dér,

hvem er smukkest i landet her?

Mandag morgen – ja det er lidt trist, at weekenden er slut, og at det er hverdag igen. Øv, altså jeg synes lige det har været fredag. Sikke tiden flyver. Har I haft en god weekend?

Det er VI ALLE! Vi er alle sammen (smukke) mennesker, som burde få et skud selvtillid. Der er så mange, som går rundt og har det skidt med enten sig selv, eller den måde de ser ud på. Og enden det bliver en “bølge” bør vi gøre noget ved det – synes jeg!

Vi bør se det fantastiske ved os selv, i stedet for hvad vi “burde” ændre. Hvert et menneske har dets talenter og værdier som det bør være glad os stolt af – i stedet for at sammenligne sig selv med andre. Der er ingen der er ens og derfor skal vi heller ikke måle os med hinanden – hverken når det kommer til udseende, præstation eller væremåde. Verden er et kæmpe samfund af mange forskellige og dejlige mennesker, og hvis vi alle var ens ville det det blie lidt kedeligt, ikke?

Husk på dine egne gode værdier før du sammenligner dig selv med andre

Vær med på bølgen, og hold den pæne og fornuftige tone omkring dig selv og din krop – som du fortjener!

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quice Loraine