🎄🎄🎄

Sådan får du et brag af en nytårsfest

rclldgaaeai-eutah-mizushima


Party all night – party all day 


2016’s sidste fest – 2017’s første!

Er det dig, der skal stå for eller være med til at arrangere nytårsfesten?

For nu nærmer nytåret sig med høj hastighed, og det er på tide at komme i gang med at planlægge nytårsfesten, såfremt du ikke er én af de hurtige som allerede har planlagt hver en lille detalje. Jeg giver dig lige her et par bud på hvordan du kan få et brag af en nytårsfest – uanset hvilken kaliber din fest er af.

Velkommen!

Mange har som tradition at invitere gæsterne til klokken 18, så man kan skyde nytårsaften i gang med Dronningens Nytårstale – og det er en god og nem måde at starte på! Mix et par velkomstdrinks og tilbyd gæsterne én, så snart de har fundet plads foran fjernsynet. Server eventuelt et par små lækre snacks (det kunne være appetizers, nødder, chips, osv.), men husk der også skal være plads til maden.

Underholdning

Nytårstalen er lige slut, og gæsterne begynder måske at blive sultne… Men hvis man skal vente helt til klokken 00:00 før festen egentlig går i gang, hvorfor så ikke skyde maden lidt og så lave lidt underholdning for dine gæster i stedet? På den måde, får du også rystet dine gæster bedre sammen, i tilfælde af at det ikke er alle gæster der kender hinanden i forvejen. Du kan lave et lille “ryste-sammen-spil” for dine gæster, eller I kan lave forskellige playlister til aftenens fest.

Maden

Efter underholdningen, er det tid til maden! Prøv at få dine gæster til at hjælpe med at anrette maden, eller prøv at være lidt kreativ. Det er altid sjovere at spise maden, hvis den ser flot og kreativ ud – desuden tager det jo ikke nødvendigvis meget længere tid bare fordi du eksperimenter lidt med anretningen. Huske at sørge for at være snaskagelig under maden, selvom du måske er lidt nytårs-stresset.

Imens I venter

Klokken bliver 22, og der er stadig 2 timer til Nytår… Folk begynder måske at blive lidt rastløse og utålmodige, og du ved måske ikke helt hvad du skal gøre for at få sat fut i festen igen. Enten kan du allerede nu klargøre dansegulvet, ellers kan du sætte en film på så ventetiden ikke virker så lang.

Klokken 00:00

Sæt et par stole hen til fjernsynet, hvis du ikke er så vild med at have gæsterne stående i din sofa. Lad gæsterne springe ned fra stolene når klokken slår tolv, hvis de har lyst. Det ville være en god idé at sørge for champagne og kransekage til klokken slår 00:00.

Afterparty

Hvis du også hører til gruppen, der synes festen ikke er slut blot fordi klokken ringer 00:00, så skru op for musikken, ryd stuen og gør plads til at folk kan slå sig løs. Ingen fest uden dans!

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

🎄🎄🎄