Ting der bare MÅ prøves i julen

2 uger til JUL


(Christmas)Holiday – It would be so nice! 


Så nærmer julen sig. I går var der præcis 2 uger til juleaften. Wow, jeg synes at tiden er gået stærkt. Faktisk synes jeg altid at december er gået, før man får set sig om.

  1. december = risengrød
  2. 3,4,5,6,7,8,9,10,1,,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23 december = sum, sum sum…

Og BUM! Så er det bare den 24. – lige pludselig. Jeg mener: hvor blev dagene af? Hvor blev julen af? Altså, jeg er godt klar over at der stadig er 14 dage tilbage, men når de første 14 allerede er gået, så bliver jeg da lidt nervøs for om jeg kan nå at nyde julen ordentligt(?).

Dagene er virkelig bare fløjet afsted her i december, men jeg føler alligevel at jeg har nået at nyde livet lidt hver dag. Og bare fordi julen er forbi, så betyder det jo ikke at året er forbi… Nej, vi vinker først farvel til 2016 en uge senere. Personligt, foretrækker jeg nytår over julen – og så alligevel ikke. Det er to fester, som ikke kan sammenlignes. Den ene handler om familien, og den anden om vennerne (ifølge mig). Jeg synes bare det er sjovere, at der ikke er nogen “regler” til Nytår, som der fx er til jul hos nogen familier – at man spiser flæskesteg, and og danser om juletræ. Det er der ikke til Nytår. Nytår er mere… “Free”… “Style”. Man kan tænke kreativt og bruge sin kreative side (hvis man, modsat mig, har én).

Når nu der kun er 2 uger til jul, så skal der da ikke lægges skjul på, at jeg tæller ned til juleaften. Både til at der er juleaften, men også til julen er forbi. Når butikkerne starter 2½ måned før med at pynte op til jul, sælge julegodter og høre julemusik, så bliver jeg desværre (næsten) træt af julen inden vi overhovedet når 1.december… Men i år, vil jeg prøve at glæde mig over alle de små ting der er i julen og på den måde blive helt klar til juleaften.

Er du helt klar til den 24.? 

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting der bare MÅ prøves i julen