Julegaveønsker

Ting der bare MÅ prøves i julen

photo-1479091751765-c137d6458be6


Risengrød, pebernødder, klejner, vaniljekranse, flæskesteg, rødkål, and…


Selve julen, er ikke noget jeg går og glæder mig til hele året – men jeg glæder mig til, at hygge. Jeg kan godt lide, at julebage fordi man er sammen om det. Det plejer altid at være min mor, søster og jeg der står for det, og som regel bager vi vaniljekranse (som helt klart er min favorit!), brunkager og nogle gange klejner. Det er ikke så ofte vi har lavet konfekt (marcipan osv.), men det smager nu altså også godt. For min skyld, behøvede man ikke bage det samme hvert år. Der “behøvede” ikke at være nogle “regler”, eller traditioner, for hvad man skulle bage, for det bliver hurtigt kedeligt med årene, også selvom det jo (måske) kun bliver bagt én gang om året.

Jeg har i hvert fald lavet en liste over 7 ting, jeg vil prøve at nå at få lavet/bagt her i julen:

  1. Vaniljekranse! Traditionen tro
  2. Risengrød Det skal da laves hver jul
  3. Æbleskiver De smager bare bedre når de er hjemmelavet
  4. Brunkager Det er sjovt at forme dem som alle mulige forskellige motiver
  5. Konfekt Marcipan og Nougat= the perfect match
  6. And Helt klart min favorit
  7. Klatklager hvorfor smide resten af risengrøden ud, når man kan laver klatklager? 

Hvor meget af ovenstående jeg kan nå at få prøvet på 24 dage, er jeg ikke sikker på. Men jeg skal da gøre mit bedste, hi, hi.

Glædelig 6.december

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaveønsker