Tirsdag

Lørdagslivet

sponsoreret-indlaeg

img_20161112_111546-429413


Dont know what to do? Do yoga


Så blev det weekend – igen! Dejligt hvis du spørger mig. Det har været en travl uge med arbejde, lektier og fitness. Derfor havde jeg på forhånd besluttet mig for, ikke at have nogle planer i denne weekend. Måske burde jeg dog gå i gang med at skrive på de 3 (!) afleveringer som der er for til i næste uge…

Først vågnede jeg op til helt vildt flot solskinsvejr og fløj derfor ud af sengen, fordi jeg straks følte for, at hive kameraet frem og tage billeder af solens flotte stråler. Så I skal da ikke snydes for et par billeder…

img_20161119_091632_1-458238

Jeg startede lørdagen med den sædvanlige yogatime i Fitness World. Det er en helt vildt rar måde, at skubbe weekenden “ordentligt” i gang på – en måde at få indre ro. Hvis du endnu ikke har prøvet yoga, så kan jeg varmt anbefale det! Bare én times yoga (eller 55 minutter for at være helt præcis), giver mig overskud til en hel dag – og man træner jo både kroppen, balancen og får psykisk overskud på samme tid. Det er altså hele pakken på én gang, og det tager mindre end en time.

Jeg dyrker yoga, fordi det er vigtigt at huske sig selv i en travl hverdag. Ofte, tror jeg at man glemmer sig selv, fordi man har så meget andet at se til. Men spørgsmålet er så: er det et liv? Eller… er det dit liv? Lever du dit liv, når du glemmer at gøre noget for dig selv? Det føler jeg ikke, at jeg gør. Ikke fordi, at man skal overdrive, og være selvfed eller egoistisk (selvom jeg let tror at man kan komme til at føle det sådan, hvis man bare for én gangs skyld tænker på sig selv). Men det er okay! Det er okay, at tænke på sig selv en gang i mellem, og gøre noget som du godt kan lide; at gøre noget der er godt for dig.

Udover yogatimen, har jeg ikke nogen specifikke planer for lørdagen, andet end at slappe af, og skrive afleveringer.

Psst... Tag jer ikke af at man kan se mig i sidespejlet...

Psst… Tag jer ikke af at man kan se mig i sidespejlet…

Har du brug for lektiehjælp til fag eller afleveringer, som du har svært ved? Kontakt GoKarakter, så får du tildelt en dygtig underviser, som planlægger undervisningen efter dine behov.

Blomsterbarnet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdag