Hej Verden!

Tirsdag

img_20161115_174959-439862img_20161115_175100-2305843009214137098


Never say no to adventure


Ved at gøre en lille ting hver dag, som gør dig glad. Bare én lille ting, som vil få dig til at synes at det var en god dag. Men hvorfor handler det egentlig om, bare at få hverdagene til at gå så hurtigt som muligt, så det kan blive weekend? Jeg mener, der er jo 4 (en halv) hverdag ud af 7 dage… Det er meget tid, som vi “bare skal have overstået”. I stedet for at arbejde på at få hverdagene overstået, hvorfor så ikke bruge energien på at hverdagene sjovere? Det ville da være langt federe at glæde sig til alle dagene end kun 4/7? Og i virkeligheden skal der ikke særlig meget til, at gøre hverdagen til noget man glæder sig til. For mig kan det bare være en Yoga-time, en aftale med mine veninder eller et aftensmåltid lidt over hverdagens standard. Der skal ikke så meget til, at jeg glæder mig til hverdagen.

Ovenover skrev jeg, at der ikke skal særlig meget til, at gøre, at jeg glæder mig til hverdagen… Og nogle gange, så må man godt skrue lidt op for blusset og give den gas. Jeg har aldrig været tilhænger af “at man kun må spise is og slik i hverdagen”, eller at man ikke fx bowler eller tager i biografen på en helt almindelig hverdag.

img_20161115_153807-439850

Dagens program stod i dag på en tur i biografen (Imax, Cinemaxx) og se “Doctor Strange” med dygtige Benedict Cumberbatch og danske Mads Mikkelsen, som begge gjorde det rigtig godt i filmen.

img_20161115_150412-439861

Men! Jeg kunne da ikke gå i biografen, uden at leve op til mit eget yndlinsmotto: “But first – coffee!” og derfor slog vi da lige et hurtigt smut forbi Joe & the Juice, og hentede en latte to go.

Uden at afsløre for mange “spoilers” så havde filmen altså mange gode citater med – blandt andet nogle om hvor meget magt tid har. “Den Ældste” har blandt andet en scene hvor hun siger “Døden er det, der giver livet mening.” Og det synes jeg faktisk, at hun til dels har ret i. Grafikken var rigtig flot, og jeg ville klart anbefale at se den i 3D! Det var en vildt fed oplevelse og gjorde min tirsdag til en rigtig god dag – speaking of time.

Jeg håber at I har nydt jeres dag

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!