Hej Verden!

Hej Verden!

 

photo-1455453754083-25b0af716329


Just another perfect day for a cup of coffee☕


Hej Verden! Og velkommen til mit første indlæg.

Efter mange timers arbejde på opsætning af bloggen, er det meste på plads (der vil komme flere opdateringer løbende), og nu er jeg klar til at dele mit første indlæg med jer, og det har jeg glædet mig helt vildt til! Det bliver spændende at få lov til at blogge for jer, og jeg kan slet ikke vente med at skrive og dele mange flere indlæg med jer. Følg også med på:

  • Snapchat: blomster_barn
  • Instagram: blomsterbarns_liv

Hvad har I af planer på denne smukke søndag? Mit søndagsprogram stod først på en mundfuld morgenmad med familien. Derefter hedder det 4 timers arbejde i min yndlingskaffebar, hvilket jeg har glædet mig til, lige siden jeg gik på weekend i fredags. Der er altid noget nyt at lære, nye kunder at betjene og nye udfordringer og det gør det til lidt af et eventyr for mig, at komme på arbejde.

Når jeg er færdig på arbejde, står den på lektier og planlægning af næste uges program. Klokken 20:00 skal jeg se “Bedrag” på TV2, og så smutter jeg nok i seng for at være udhvilet til en helt ny uge, som starter mandag morgen.

Livet er hvad man gør det til. Og jeg synes at det er spændende at leve lidt spontant, men en gang i mellem kræver livet altså planlægning. Jeg ville ønske, at jeg bare kunne gøre lige hvad jeg ville, uden at skulle følge en tidsplan. Men tiden er vigtig. Tiden sikrer os, at vi ikke glemmer noget, og tiden er med til at strukturere livet. Tiden har en magt over os, som jeg (desværre nok) aldrig bliver helt fri af – men jeg vil prøve! Når jeg er på ferie, “glemmer” jeg tiden lidt, fordi jeg ikke skal nå noget bestemt. Ét af mine livsmål er, at kunne leve, som om hver dag var en feriedag på en solskinsø. Hvor realistisk det er, ved jeg ikke. Men!-Det er en drøm. Og One step at a time, right?

Jeg håber I får en god søndag 🌸

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!